W związku z dynamicznym rozwojem, Fundacja im. Kazimierza Pułaskiego poszukuje kandydata/kandydatki na stanowisko Specjalista/Specjalistka ds. organizacyjnych

Fundacja im. Kazimierza Pułaskiego jest wiodącym polskim think-tankiem specjalizującym się w polityce zagranicznej i bezpieczeństwie międzynarodowym. Głównym obszarem aktywności Fundacji jest dostarczanie analiz opisujących i wyjaśniających wydarzenia międzynarodowe, identyfikujących trendy w środowisku międzynarodowym oraz zawierających implementowalne rekomendacje i rozwiązania dla decydentów rządowych i sektora prywatnego.

Fundacja im. Kazimierza Pułaskiego jest organizatorem dorocznej konferencji wysokiego szczebla Warsaw Security Forum, będącej platformą dialogu o polityce bezpieczeństwa międzynarodowego pomiędzy Unią Europejską, NATO i Rosją. Fundacja posiada status partnerski przy Radzie Europy. Według raportu „Global Go To Think Tank Index” publikowanego przez Uniwersytet Pensylwania, Fundacja Pułaskiego jest najlepszym w Polsce think-tankiem w obszarze obronności i bezpieczeństwa narodowego za lata 2018, 2019 i 2020.

Do zadań Specjalisty/Specjalistki ds. organizacyjnych będą należały między innymi:

• organizacja spotkań zewnętrznych i wewnętrznych
  • organizowanie wyjazdów służbowych, a także ich rozliczanie
  • przyjmowanie i obsługa gości
  • dbanie o właściwy obieg dokumentów i korespondencji
  • kontakt z urzędami oraz firmami zewnętrznymi
  • dbanie o zaopatrzenie biura
  • inne zlecone zadania administracyjne

Od kandydata / kandydatki oczekujemy:

• znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B2 – kryterium obowiązkowe
  • minimum rok doświadczenie na podobnym stanowisku
  • znajomość obsługi pakietu MS Office
  • skrupulatność i rzetelność w wykonywaniu powierzonych zadań
  • wysoka kultura osobista

Oferujemy:

• możliwość zdobycia doświadczenia w najlepszym think-tanku z zakresu obronności i bezpieczeństwa narodowego w Polsce (Casimir Pulaski Foundation – No. 1 Defense and National Security Think Tank in Poland according to 2019 Global Go To Think Tank Index Report).
  • możliwość pracy w dynamicznym, międzynarodowym i przyjaznym środowisku – czynnik ludzki to u nas połowa satysfakcji każdego dnia!
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • możliwość bezpłatnego korzystania z bogatej oferty szkoleń organizowanych przez Europejską Akademię Dyplomacji

Aby zaaplikować na to stanowisko należy wypełnić formularz na stronie http://old.pul.pracujenadtym.pl/zatrudnienie/. Wypełnienie samego formularza zajmuje mniej niż 15 minut, jednakże wymaga załączenia CV.

Zgłoszenia nadesłane w inny sposób nie będą rozpatrywane.

W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt mailowy: office@pulaski.pl

Prosimy o tytułowanie maila zgodnie ze wzorem: „Specjalista/Specjalistka ds. organizacyjnych – Imię Nazwisko”.